FENA biznis     | 01.09.2021. 12:21 |

Slobodan dan za 17 zaposlenika Addiko banke čija djeca polaze u osnovnu školu

FENA Saopćenje

17 zaposlenika Addiko Bank Sarajevo ove godine ispraćaju svoju djecu u prvi razred osnovne škole iz svojih domova. Svima njima je odobreno plaćeno odsustvo kako bi jedan od najvažnijih dana u životu djeteta proveli sa njim, što Addiko banka kao odgovoran poslodavac već nekoliko godina podržava.

„Ova pozitivna praksa, koju smo uveli prije nekoliko godina, pokazala se veoma korisnom za zadovoljstvo naših zaposlenika, o kojem nastojimo u kontinuitetu brinuti. Naše kolegice i kolege, roditelji prvačića u potpunosti će ovaj dan posvetiti svojoj djeci“, istakla je  Suzana Tihi – Babić, direktorica Odjela ljudskih resursa Addiko Bank Sarajevo i dodaje da joj je drago što je ova akcija Addiko banke motivisala i druge poslodavce da naprave isti korak.

Osim slobodnog dana, djeca zaposlenika koji polaze u prvi razred, dobila su i ruksake i kompletan školski pribor. Za ovu djecu, ali i svu ostalu djecu zaposlenika uzrasta od pet do dvanaest godina tradicionalno se organizuje Addiko porodični dan, u okviru kojeg djeca obilaze radna mjesta roditelja i upoznaju se sa bankarskim poslovanjem.

„Ove smo godine,uz poštivanje svih epidemioloških ograničenja, organizovali ponovo Addiko porodični dan u banci, na zadovoljstvo četrdesetak mališana koji su naši gosti“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank Sarajevo.

Programi, aktivnosti i animacije u sklopu Addiko porodičnog dana imaju brojne prednosti: na zabavan način potiču porodičnu saradnju, snažno njeguju blizak i povjerljiv odnos između djece i roditelja, a kreativni izazovi rezultiraju u konačnici praktičnim, vrijednim i jedinstvenim uspomenama.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo