Magazin     | 11.08.2021. 11:58 |

Maškare vratile ključeve grada Ljubuškog

FENA Internet

LJUBUŠKI, 11. kolovoza (FENA) - Predstavnici Karnevalske Republike Ljubuški koji su ključeve grada preuzeli još krajem prošlog mjeseca, vratili su ih u srijedu gradonačelniku Vedranu Markotiću.

U zgradi Gradske Uprave karnevalsko izaslanstvo su dočekali gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić, a potom je Meštar od karnevala Jakov Begić svečano vratio ključeve grada.

"Poštovani gradonačelniče Ljubuškog, vraćajući ključeve grada vraćamo vam 20 tisuća stanovnika naše općine, a onih 20 tisuća što žive vanka nam halalite", rekao je tom prilikom Begić.

Također, dodao je kako stanovništvo vraćaju u odličnom stanju.

"Cijepljeni su protiv HSP-a i Total Devedesetke, čestim pranjem ruku izbrisana im je tetovaža JNA, a mnogi se poput pravih narodnih heroja i dalje skrivaju, ali ne u šumi nego u kući. Vraćajući ključeve grada ujedno Vas i obvezujemo da se suknete na nevaljali izborni zakon u našoj zemlji. Zamislite kako bi bilo da predsjednika Mjesne zajednice u grabu biraju Veljačani. Ovim trenutkom završava se ovogodišnji karneval, pa vas molimo da sada stavite masku. Ključ je vaš!", poručio je Meštar od karnevala, navodi se na službenim stranicama Grada Ljubuškog. 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel