Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje, Ilustracija

„Neshvatljivo je i za mene šokantno da najuticajnija politička ličnost, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik najveće političke partije u Republici Srpskoj, Milorad Dodik, na stranačkom sastanku u Kozarskoj Dubici, psuje majku poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske. On je pri tome jasno kazao da se vulgarna psovka, uz pominjanje majke, odnosi na mene, izgovorivši moje ime i prezime. Razlog je moj politički stav o problemima u Kozarskoj Dubici, gdje inače živim, izazvanim podjelama u Dodikovoj partiji, odnosno SNSD-u“, rekao je Perica Bundalo, reagujući da istup Milorada Dodika na stranačkom skupu u Kozarskoj Dubici.

Bundalo kaže da Dodikov istup smatram uvredljivim, a u političkom smislu nečuvenim u našoj demokratskoj praksi, gde drugo i drugačije mišljenje, iskazano skladu sa moralnim normama, nailazi na brutalnu reakciju.

„Ne želim koristiti političku scenu niti medijski prostor za poruke Dodiku niti planiram ovim putem da odgovaram. Kada Milorada Dodika sretnem, prvom prilikom ću mu u lice, lično, bez kamera i govornice, reći šta o tome mislim!“, ističe Bundalo.


S poštovanjem,

Banja Luka, 7.7.2021. godine
Informativna služba PDP-a

 

 

PDP
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.