Servisne informacije     | 02.07.2021. 12:16 |

Od 5. srpnja radovi na sanaciji oštećene građevine u Ulici Gojka Vukovića

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. srpnja (FENA) - Od 5. srpnja ove godine u trajanju od 30 radnih dana tvrtka AMITEA d.o.o. Mostar izvodit će radove na hitnoj sanaciji oštećene građevine (potpornog zida) u Ulici Gojka Vukovića bb, koja se nalazi u zoni nacionalnog spomenika "Historijski urbani krajolik Mostara", a na osnovu potpisanog ugovora s Gradom od 11. lipnja ove godine.

U razdoblju izvođenja radova u Ulici Gojka Vukovića iz smjera Lučkog mosta pa sve do zone gradilišta na Šemovcu, kao i iz Ulice Husnije Repca prema dijelu Onešćukove ulice do pansiona Oscar bit će privremeno izmijenjen režim prometa, a u skladu s Rješenjem Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara od 1. srpnja 2021. godine.

Na osnovu toga bit će postavljena prometna signalizacija, pa će se navedenim pravcima promet odvijati dvosmjerno i na dijelu istih se neće moći parkirati vozila.

- Molimo građane da imaju razumijevanja i strpljenja zbog hitnosti sanacije navedenog lokaliteta, kako bi blagovremeno i u ugovorenom roku izveli navedene radove - priopćili su iz tvrtke AMITEA d.d.o Mostar.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel