Stranačke aktivnosti     | 17.06.2021. 16:29 |

Priopćenje za javnost Naše stranke Mostar

FENA Saopćenje

Povodom jučerašnje izjave gradonačelnika Mostara o tome kako postoji saglasnost Vijeća o aktuelnoj trasi autoputa oglasila se Irma Baralija, predsjednica Kluba NS u Gradskom vijeću Mostara:

„Nije istina da postoji saglasnost Vijeća o aktuelnoj trasi autoputa, kako je to za medije jučer ustvrdio gradonačelnik. Tačnije, Vijeće u ovom sazivu o toj temi nikad nije raspravljalo. Moguće je da su gradonačelniku saglasnost dali njegovi koalicioni partneri iz SDA, ali, na sreću, postoji razlika između Vijeća i SDA i postoje stranke koje nikad neće prihvatiti da trasa autoputa uništava najplodnije hercegovačko tlo i vinograde, da uzima od povratnika i uzurpira vojnu imovinu, umjesto da ide brdskim predjelima, kako je bilo planirano.

Naša stranka nikada neće dati saglasnost za političke dogovore iz HDZ/SDA kuhinje koji se tiču autoputa, makar oni hiljadu puta bili upakovani u skupe PR trikove, animacije i slatkorječive gradonačelnikove intervjue."

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu