Najave     | 16.06.2021. 11:43 |

Značaj znanosti u razvoju funkcionalnih znanja i vještina učenika i studenata

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. lipnja (FENA) - Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti i Nacionalna i univerzitetska biblioteka Bosne i Hercegovine, kao izdavači organiziraju Razgovor o temi "Značaj znanosti u razvoju funkcionalnih znanja i vještina učenika i studenata", povodom izlaska iz tiska tematskog Zbornika radova. 

 Kako je priopćeno iz Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, događaj će biti održan u četvrtak, 17. lipnja, s početkom u 11 sati u Kongresnoj dvorani Vlade Federacije BiH u Mostaru. 

 U progamu sudjeluju: acc. prof. dr. Rešid Hafizović (Univerzitet u Sarajevu), acc. prof. dr. Mladen Bevanda (HAZU Mostar), prof. dr. Asim Peco (Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru), prof. dr. Damir Marjanović (Burch univerzitet u Sarajevu), prof. dr. sc. Anita Martinović Bevanda (Sveučilište u Mostaru), dr. sc. Enisa Gološ (Pedagoški zavod Mostar), doc. dr. sc. Boris Crnokić (Sveučilište u Mostaru), doc. dr. sc. Anita Jurić (Sveučilište u Mostaru), dr. sc. Miljan Rupar (UWC Mostar), Aida Ćosić, MA (Međunarodna osnovna škola Mostar).

 Program će moderirati dr.sc. Goran Karanović (FMON), stoji u priopćenju.     

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu