Bosna i Hercegovina     | 24.05.2021. 16:06 |

Objavljen poziv za izbor najboljeg vizualnog rada o temi 'EU pomoć BiH'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. maja (FENA) - Direkcija za evropske integracije/Ured Državnog IPA koordinatora organizira izbor najboljeg vizuelnog rada o temi „EU pomoć BiH“ povodom obilježavanja Evropske sedmice mladih. 

Javni poziv za dostavljanje radova otvoren je danas i traje do 13. juna, a na njega se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti visokoškolskih ustanova na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Najbolja tri rada će biti nagrađena vrijednim nagradama. Nagrada za prvo mjesto je laptop računar, za drugo mjesto pametni sat, a za treće mjesto bežične slušalice.

Radovi trebaju na krativan način prikazati koristi koje Bosna i Hercegovina i njezini građani imaju od finansijske pomoći Evropske unije, a koristeći se multimedijalnim tehnikama i formatima. Radovi mogu biti u obliku crteža, slike, umjetničke fotografije, interaktivne grafike, kratkog ili animiranog videa i grafičkog dizajna.

Radove je potrebno dostaviti e-mailom na adresu EUpomocBiH@dei.gov.ba.

Svi detalji o uslovima i načinu prijave na ovaj Javni poziv dostupni su na zvaničnoj (www.dei.gov.ba) i facebook stranici Direkcije za evropske BiH. 

Izbor najboljeg vizuelnog rada o temi „EU pomoć BiH“ Direkcija organizira uz podršku projekta tehničke pomoći EU „Podrška DIPAK-u pri programiranju pretpristupne pomoći BiH“, saopćeno je iz Direkcije za evropske integracije BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu