Bosna i Hercegovina     | 04.05.2021. 15:28 |

Čavara i Pacuretu zadovoljni suradnjom Rumunjske i BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 4. svibnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio u nastupni posjet veleposlanika Rumunjske u BiH Antona Pacuretua s kojim je razgovarao o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH i BiH, o daljnjim prioritetima BiH na putu prema članstvu u Europskoj uniji i NATO savezu, te o pandemiji koronavirusa i njezinim utjecajem na zdravstveni sustav i gospodarstvo.

Veleposlkanik Pacuretu izrazio je zadovoljstvo dobrom suradnjom Rumunjske i BiH, kazavši kako je BiH važna zemlja za Rumunjsku, kao bliski susjed i regionalni partner. Također, istaknuo je kako Rumunjska snažno podupire proširenje Europske unije na zapadni Balkan, a samim time i europski put Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Federacije BiH poželio je dobrodošlicu veleposlaniku Pacuretuu te zahvalio Rumunjskoj na potpori BiH na putu prema članstvu u Europskoj uniji, pritom istaknuvši kako bi članstvo u Europskoj uniji pridonijelo stabilizaciji sveukupnih odnosa u Federaciji BiH i BiH.

Veleposlanik Pacuretu zahvalio je Predsjedniku Federacije BiH na prijemu i iskazao uvjerenje u daljnje jačanje suradnje za vrijeme svojeg veleposlaničkog mandata u BiH, priopćio je Ured predsjednika FBiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu