Sport     | 03.05.2021. 11:39 |

Državni prvaci u kuglanju na prijemu kod načelnika Begića

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. svibnja (FENA) - Posuški načelnik Ante Begić primio je u ponedjeljak članove Kuglačkog kluba Posušje koji su ovu sezonu okončali s duplom krunom - prvaci BiH u kuglanju i prvo mjesto finala kupa.

Kako su izvijestili iz Općine Posušje, u ugodnoj atmosferi gosti su s načelnikom Begićem i predsjednikom Športskog saveza općine Posušje Zvonimirom Širićem razgovarali o radu kluba, tijeku natjecanja u ovoj sezoni i postignutim uspjesima.

Načelnik Begić uputio je iskrene čestitke na osvajanju titule Prvaka BiH i prvog mjesta finala kupa te iskazao potporu i za buduće aktivnosti kluba. 

Također je izjavio kako na rezultate Kuglačkog kluba Posušje može biti ponosna cijela zajednica jer su primjer kako se predanim radom dolazi do vrhunskih rezultata.

- Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija za pokretanje mladih da se počnu ili nastave baviti sportom - naglasio je Begić. 

Širić je pak, čestitajući prvacima, istaknuo kako se na ovaj način u najboljem svjetlu promiče Posušje i posuški kraj, na čemu im je posebno zahvalio.

Gosti su zahvalili domaćinima na ugodnom prijemu te su izrazili nadu kako će i sljedeće godine biti prilike za susret s istim povodom.

Na kraju je državnim prvacima načelnik uručio priznanje i prigodan poklon.

U završnom susretu kuglači iz Posušja bili su bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te su osvojili kup natjecanje. Prethodno je odigrano zadnje,  22. kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, gdje je Posušje na domaćem terenu savladalo ekipu Brotnja iz Čitluka s 6.5 - 1.5.(3564- 3195) oborenih čunjeva te su tako i službeno postali prvaci države drugu godinu zaredom.

Inače, pobjednički tim Kuglačkog kluba Posušje čine: Ivan Petric, Pere Petric, Ivo Petric, Mate Galić, Bernard Malenica, Mario Prljević, Bono Šarac, Ante Mišetić, Dragan Mišetić, Stjepan Jukić, Pere Galić i Blago Korać.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu