Sport     | 27.04.2021. 17:12 |

Promocija knjige '555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća'

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 27. travnja (FENA) – Širokobriježanin Robert Hrkać objavio je svoje prvo književno djelo pod nazivom "555 najvećih nogometnih utakmica 21. stoljeća", a prva promocija knjige održat će se 30. travnja u Kinu Borak u Širokom Brijegu, s početkom u 20 sati.

Autor smatra kako će njegova knjiga u budućnosti dobiti još više na važnosti zbog izazova u kojima se nogomet nalazi.

-  Uvjeren sam kako će ova knjiga biti prava poslastica za sve ljubitelje nogometa. U dvadeset poglavlja selektirao sam najveće utakmice Lige prvaka, reprezentativnog nogometa, lige petice, a posebna poglavlja posvetio sam reprezentacijama BiH i Hrvatske, kao i europskim utakmicama klubova iz te dvije zemlje - kazao je Feni Hrkać u najavi promocije knjige.  

Važno je naglasiti, navodi, da se nogomet trenutno nalazi u teškim izazovima, budući da je itekako pogođen pandemijom koronavirusa i činjenicom da je u javnost izašao plan stvaranja Superlige, koji na sreću nogometnih navijača nije zaživio.

 Hrkać ističe kako je posebno ponosan na činjenicu da mu je jedan od predgovora u knjizi napisao cijenjeni hrvatski sportski novinar i komentator Anton Samovojska.

-  Prva rečenica u knjizi je citat Leonarda Di Caprija iz filma 'Titanic', a ona glasi: 'When you got nothing, you got nothing to lose'. Upravo taj citat je sukus cijelog ovog projekta, što dovoljno govori da do realizacije ovog projekta put nije bio nimalo lagan - naglasio je autor.

 Dodao je kako će promocija biti održana po epidemiološkim mjerama koje su trenutno na snazi u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a cijeli program promocije bit će u potpunosti prožet nogometom.

Voditeljica programa bit će sportska novinarka Azra Isić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu