FENA biznis     | 09.03.2021. 16:10 |

Hifa Oil novim brendom EUROSOLAR stremi ka svjetskim standardima

FENA Saopćenje

Hifa Oil, najveći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini pokreće novi sektor distribucije solarnih panela pod imenom EUROSOLAR.

EUROSOLAR je novitet na bosanskohercegovačkom tržištu solarnih sistema. Osnovna djelatnost ovog brenda koji će funkcionisati kroz samostalne podružnice je prodaja cjelokupne opreme za solarne elektrane, tačnije prodaja invertera, konstrukcija, panela, solarne led rasvjete, solarnih kolektora, modula, solarnih kompleta i ostale solarne opreme.

“EUROSOLAR je novitet na bosanskohercegovačkom tržištu solarnih sistema. Za ovaj projekat smo se odlučili jer smatramo da je budućnost ulaganje u obnovljive  izvore energije”, ističe Kenan Ahmetlić, izršni direktor ove kompaije, te dodaje da je cilj ovog  projekta ponuditi proizvođačima solarnih elektrana sve na jednom mjestu.

“Veliki broj  proizvođača solarnih elektrana  morali su tražiti izvore i nabavaljati robe na raznim destinacijama u svijetu i zemaljama Europske unije.  Našim ulaskom u ovoj projekat  znatno ćemo pomoći vlasnicima solarnih elektrana da sve što im je potrebno  mogu naći na jednom mjestu. Stoga smo prethodnih šest mjeseci obavili detaljnu analizu tržišta, te smo na osnovu toga izvršili  pripremu roba i materijala za solarne elektrane”, kaže Ahmetlić.

EUROSOLAR će biti u sastavu kompanije Hifa Oil sa skladištem i showroomom u Rajlovcu u okviru kompleksa Euro Metali, a na tržištu će djelovati kao zaseban brend koji će sa  kvalitetnim i stručnim kadrom, te opremom odgovoriti na sve zahtjeve tržišta.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu