Sport     | 05.03.2021. 13:51 |

Karačić: Očekujem bolju Krupu nego jesenas, ali i našu pobjedu

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 5. ožujka (FENA) - Nakon gostujuće pobjede nad Mladosti na otvaranju proljetnog dijela sezone momčad Širokog Brijega napunjena samopouzdanjem očekuje novo gostovanje, ovoga puta kod Krupe.

- Puno je lakše raditi kada pobijediš nego kada izgubiš i atmosfera u momčadi je dobra. Igrači su upoznati s protivnikom, nadam našoj dobroj izvedbi i novoj pobjedi - najavio je susret 21. kola Premijer lige BiH trener Širokog Brijega Toni Karačić.

Trener Širokobriježana vjeruje kako su lošiji rezultata Krupe u prvom dijelu sezone rezultat prilagodbe te momčadi na Premijer ligu BiH.

- Krupa je dovela kvalitetna pojačanja i očekujem puno kvalitetnijeg protivnika u odnosu na jesenski dio. Što se nas tiče, mi se za svaku utakmicu pripremamo bez ikakvoga straha i svjesni smo svoje kvalitete, maksimalno kvalitetno se pripremamo i nadamo se najboljem. Momčad koja želi imati kontinuitet dobrih rezultata mora znati da je svaka sljedeća utakmica zahtjevnija od prethodne - istaknuo je Karačić.

Utakmicu je najavio i krilni napadač Ivan Ikić, koji je na poziciji desnog krila u prvom sastavu Širokog Brijega zamijenio dojučerašnjeg kapetana momčadi s Pecare Dinu Ćorića.

- Mislim da nam je ova utakmica protiv Mladosti donijela jako puno samopouzdanja i da sutra idemo odigrati jednu čvrstu i pravu utakmicu. Teren je dobar, umjetna trava, tako da ćemo sve zamisli trenera moći prenijeti na teren i nadamo se uzeti tri boda - kazao je Ikić, koji je u prvoj polovici sezone bio najbolji asistent Širokog Brijega, a uz to je postigao jedan pogodak.

Ikić je pozornost skrenuo na Tonija Jović, koji je prvi dio sezone odigrao u dresu Širokog Brijega, a sada će biti s druge strane, u momčadi Krupe.

- Jović je jako kvalitetan igrač i ne smije mu se ostaviti puno prostora. Međutim, mi se bavimo samima sobom i nastojat ćemo odigrati što bolje. Treba biti čvrst i agresivan i ići na tri boda – dodao je Ikić.

Utakmica Krupe i Širokog Brijega igra se u subotu, 6. ožujka, s početkom u 14 sati.

Široki Brijeg je na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s 37 osvojenih bodova, devet manje od vodećeg Sarajeva, dok je Krupa jedanaesta s 13 bodova, koliko ima i posljednji Olimpik.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu