Bosna i Hercegovina     | 05.02.2021. 13:50 |

Vlada Posavske županije izdvojila 437.000 maraka za kapitalne projekte

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 5. veljače (FENA) - U Vladi Posavske županije potpisani su ugovori o sufinanciranju projekata u općinama Domaljevac-Šamac, Odžak i Orašje ukupne vrijednosti 437.000 maraka.

Predsjednik Vlade PŽ Đuro Topić pojasnio je da su ugovori potpisani temeljem odluke Vlade sa zadnje sjednice, a radi se o sedam projekata koje su kandidirale općine i općinske javne ustanova.

- Radi se o kapitalnim projektima od životne važnosti, kao što su projekt za nastavak gradnje vodovoda u općinama Odžak i Domaljevac-Šamac, drugu fazu izgradnje Doma zdravlja Orašje, završetak uređenja Vrtića Pčelica te dovršetak vanjskog uređenja kinodvorane u
Centru za kulturu Orašje, kao i male vijećnice u Odžaku – kazao je Topić.

Općini Domaljevac Šamac odobreno je 80.000 maraka za sufinanciranje izgradnje sustava vodoopskrbe, Općini Odžak 140.000 maraka za sufinanciranje projekta vodoopskrbe naselja Vrbovac-Jošava te 30.000 maraka za sufinanciranje projekta rekonstrukcije male vijećnice, kao i 7.000 maraka za sufinanciranje projekta obnove kotlovnice u zgradi općine.

Domu zdravlja Orašje odobreno je 80.000 maraka za sufinanciranje druge faze projekta izgradnje novog objekta oraškog Doma zdravlja, Centru za kulturu Orašje 60.000 maraka za sufinanciranje radova na rekonstrukciji Kino dvorane i Dječjem vrtiću Pčelica Orašje 40.000 maraka za sufinanciranje druge faze projekta dogradnje i rekonstrukcije, priopćeno je iz Vlade Posavske županije.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu