Sport     | 10.01.2021. 13:57 |

Počinju zimske pripreme NK Široki Brijeg

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 10. siječnja (FENA) - Liječničkim pregledima u ponedjeljak, 11. siječnja, započet će zimske pripreme NK Široki Brijeg, a nakon prozivke raspoloživog igračkog kadra i upoznavanja s detaljnim planom priprema šef stručnog stožera Toni Karačić sa svojim suradnicima u utorak i srijedu odradit će i prve treninge.

Uvodni i završni dio priprema za proljetni dio sezone bit će odrađeni u klupskom kampu "Musa-Karačić" na Blatu, dok će dio priprema predviđen za regeneraciju, ako bude povoljna epidemiološka situacija, momčad s Pecare odraditi u Makarskoj u razdoblju od 4. do 12. veljače, priopćili su iz NK Široki Brijeg.

Tijekom zimskih priprema dogovoreno je odigravanje šest kontrolnih utakmica.

"U prvim dvjema pripremnim utakmicama za protivnike ćemo imati naše susjede, federalnog drugoligaša NK Ljubuški i federalnog prvoligaša HŠK Posušje. Aktualni jesenski prvaci u 2. ligi FBiH - Jug prvi će testirati momčad Tonija Karačića, 23. siječnja u klupskom kampu "Musa-Karačić" na Blatu. S druge strane, tjedan dana kasnije odmjerit ćemo snage s aktualnim jesenskim prvacima u 1. ligi FBiH, a mjesto odigravanja bit će naknadno određeno", stoji u priopćenju.

Prvi dio priprema bit će završen pripremnom utakmicom protiv federalnog prvoligaša NK GOŠK Gabela, a ona će biti odigrana 3. veljače u klupskom kampu "Musa-Karačić". Tijekom boravka u Makarskoj momčad Tonija Karačića odigrat će pripremnu utakmicu protiv hrvatskog trećeligaša RNK Split, i to 6. veljače u Parku Mladeži u Splitu.

Po povratku u Široki Brijeg dogovorena je utakmica protiv FK Tuzla City, koja će biti odigrana 13. veljače u klupskom kampu "Musa-Karačić" ili Pecari, te glavna provjera protiv FK Željezničar, koja će se odigrati tjedan dana kasnije na Grbavici. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika mjesto odigravanja bit će promijenjeno, stoji u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu