Stranačke aktivnosti     | 05.01.2021. 17:14 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Donacija članica Aktiva žena SDS Banjaluka javnoj kuhinji "Obrok ljubavi"


Članice Aktiva žena SDS Banjaluka danas su uručile donaciju javnoj kuhinji "Obrok ljubavi" koja djeluje u sklopu Udruženja "Mozaik prijateljstva" u Banjaluci.

Iz Aktiva žena SDS kažu da su se odlučile na ovu akciju u želji da korisnici ove javne kuhinje u vrijeme predstojećih božićnih praznika osjete dio praznične atmosfere.

„Prethodna godina je bila veoma teška i u ovakvim vremenima naše društvo treba pokazati solidarnost i pružiti pomoći onima koji je potrebna“, kazala je Mladenka Donjak, predsjednica Aktiva žena SDS Banjaluka.

Ona je istakla da je javna kuhinja "Obrok ljubavi" pružila ogromnu podršku velikom broju stanovnika Banjaluke onda kada je ona bila najpotrebnija.

„U dogovoru sa predstavnicima udruženja "Mozaik prijateljstva" smo osmislili način kako da članice Aktiva žena SDS daju svoj doprinos kako bi korisnici ove javne kuhinje osjetili dio praznične atmosfere, pa smo obezbjedili donaciju u kolačima za praznični ručak koje će biti upriličen povodom Božića“, navela je Donjak.

Ona je istakla da su se njihovoj aktivnosti pridružili i poslanici SDS Ivanka Marković i Milan Radović i predsjednica Aktiva žena SDS Vesna Adamović.

Članice Aktiva žena SDS su ovom prilikom poželjele sretne božićne praznike svim građanima Banjaluke uz nadu da će naredna godina biti bolja od prethodne.

Sektor za politiku i medije

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu