Bosna i Hercegovina     | 05.01.2021. 15:50 |

Radmanović čestitao Božić

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. januara (FENA) - Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović čestitao je Božić predsjedniku Svetog arhijerejskog sinoda i mjestobljustitelju trona patrijarha srpskih mitropolitu daborobosanskom Hrizostomu, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu, u Hristu đakonstvu i cjelokupnom pravoslavnom narodu srpskom.

- Vaše visokopreosveštenstvo, povodom velikog hrišćanskog praznika Hristovog rođenja upućujem Vam najsrdačnije čestitke. Svim vjernicima pravoslavne vjere želim da Božić dočekaju u miru, zdravlju i porodičnoj sreći. U hrišćanskoj pravoslavnoj tradiciji Božić je simbol rađanja, stvaranja i novog života. Neka ovaj najradosniji praznik posluži svima nama kao putokaz u prevladavanju svih teškoća sa kojima se trenutno suočavamo i bude novi podstrek da se hrabrije uhvatimo u koštac sa svakodnevnim teškoćama i životnim problemima - poručio je Radmanović. 

Vjeruje da će radost Hristovog rođenja otvoriti nove vidike i uliti novu nadu za jedinstvo i održanje srpskog naroda, kao i za uspostavljanje dubljeg povjerenja i razumijevanja sa drugim narodima na ovim prostorima u interesu sveopšteg napretka.

- U toj nadi pozdravljam Vas tradicionalnim hrišćanskim pozdravom Hristos se rodi - kaže se u čestitki.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Dobit m:tel-a u prvom kvartalu veća za 2,5 miliona KM

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije