Bosna i Hercegovina     | 04.01.2021. 10:30 |

Muškarac u Bihaću izboden, istraga u toku

FENA Muhamed Sadiković

BIHAĆ, 4. januara (FENA) - Tridesetčetverogodišnji građanin Bihaća sinoć je teže ozlijeđen najvjerovatnije oštrim predmetom, a policijska istraga o tom krivičnom djelu još traje.

- Službenici Policijske stanice u Bihaću sinoć su nakon anonimne telefonske dojave oko 22 sata, u Cazinskoj ulici  zatekli tridesetčetverogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine sa ubodnom ranom u predjelu stomaka. Ozlijeđeni  je odmah prebačen na liječenje u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić"  i još uvijek nemamo mogućnost razgovora s njim - izjavio je glasnogovornik Policije Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Navedeno je kako je u dojavi rečeno da su počinioci krivičnog djela najvjerovatnije strani državljani, odnosno migranti.

- U toku je razgovor sa troje državljana Maroka, dva muškarca i jednom ženom. Pokušavamo utvrditi njihovo učešće ili eventualnu odgovornost za ovaj događaj - dodao je Šiljdedić.

Potvrđeno je i kako je o svemu obaviješten i dežurni tužilac nadležnog Kantonalnog tužilaštva USK, koji još nije okvalificirao to djelo.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu