Bosna i Hercegovina     | 29.12.2020. 11:39 |

Odobrene financije Zavodu za planiranje i razvoj Brčko distrikta BiH

FENA Saopćenje

BRČKO, 29. prosinca (FENA) - Vlada Brčko distrikta BiH usvojila je na izvanrednoj sjednici Prijedlog odluke o odobravanju Programa utroška sredstava za dodjelu dotacije Zavodu za planiranje, projektiranje i razvoj Brčko distrikta BiH za 2020. godinu u svrhu financiranja i rada, kao i za kapitalna ulaganja.

Odobren je šesti dio Programa utroška sredstava s pozicije Dotacije neprofitnim i drugim organizacijama za 2020. godinu u Odjelu za stručne i administrativne poslove - Pododjel za potporu mjesnim zajednicama, udrugama građana i nevladinim organizacijama, priopćila je Vlada Distrikta.

Članovi Vlade usvojili su i odluke o davanju suglasnosti za angažiranje izvršitelja za obavljanje posebnih poslova.

Riječ je o izvršiteljima u Direkciji za financije, Odjelu za javni registar, Odjelu za javne poslove, Odjelu za raseljene osobe, izbjeglice i stambena pitanja, Odjelu za obrazovanje, Odjelu za komunalne poslove, Odjelu za zdravstvo i ostale usluge, Odjelu za gospodarski razvitak, šport i kulturu, Odjelu za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, Odjelu za europske integracije i međunarodnu suradnju, Odjelu za stručne i administrativne poslove, Odjelu za prostorno planiranje i imovinskopravne odnose i Uredu gradonačelnika.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu