Bosna i Hercegovina     | 14.12.2020. 13:00 |

Vlada Distrikta izdvojila preostali dio sredstava za nabavku cjepiva

FENA Saopćenje

BRČKO, 14. prosinca (FENA) - Vlada Brčko distrikta BiH na izvanrednoj sjednici u ponedjeljak primila je k znanju informaciju o Sporazumu o međusobnim pravima i obvezama u vezi s nabavkom cjepiva putem mehanizma za globalni pristup cjepivu za sprječavanje covida-19 (COVAX).

Vlada je usvojila i zaključak kojim se daje i suglasnost Odjelu za zdravstvo i ostale usluge na plaćanje preostalog dijela ugovorene obveze u iznosu od 462.589 maraka kako bi se omogućila provedba Ugovora o nabavi cjepiva putem instrumenta COVAX.

Za realizaciju navedenog zaključka zadužen je Odjel za zdravstvo i ostale usluge i Direkcija za financije Brčko distrikta BiH.

Odjel za zdravstvo i ostale usluge 15. rujna 2020. godine potpisao je sporazum kojim se Brčko distrikt BiH obvezao osigurati potrebna novčana sredstva za realizaciju predmetnog sporazuma.

Skupština Brčko distrikta BiH izdvojila je 558.430 maraka za 32.000 doza cjepiva namijenjenih za 16.000 stanovnika, a svaki od njih primit će po dvije doze, priopćila je Vlada Brčko distrikta BiH.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu