Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 15.11.2020. 17:49 |

U Srebenici do 16 sati glasalo 55,58 birača

FENA Saopćenje

SREBRENICA, 15. novembra (FENA) - Iz Općinske izborne komisije Srebrenica saopćili su da do 16 sati izlaznost na izbore u toj lokalnoj zajednici bila 55,58 posto.

Prema informaciji člana Općinske izborne komisije Zekerijaha Hadžića, članovi biračkih odbora i posmatrači su zabilježeni nekoliko pokušaja maliverzacije.

- Na pojedinim glasačkim mjestima glasači su pokušali da iskoriste pravo glasa drugih lica a bilo je i pokušaja glasanja s isteklim ličnim dokumentima - kazao je za Fenu Hadžić.

U Srebrenici građani glasaju na 29 biračkih mjesta, a pravo glasa ove godine na lokalnim izborima ostvaruje 14.599 birača.

Lokalni izbori u Srebrenici održavaju se uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u cilju zaštite od virusa korona.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu