Magazin     | 04.11.2020. 18:36 |

Manifestacija 'Dobro slaži i ostani živ' ove godine u online izdanju

FENA Nada Landeka

BLIDINJE, 4. studenoga (FENA) - Jedinstvena manifestacija poštenih ljudi u laganju "Dobro slaži i ostani živ", koja se održava već osamnaestu godinu zaredom, zbog situacije uzrokovane pojavom koronavirusa održat će se u online izdanju u subotu, 7. studenoga.

- S odabranom skupinom osoba koji su dugogodišnji ljubitelji ovog događaja smo već pripremili video koji će svoju premijeru imati 7. studenoga, u 20 sati, na dan kada se manifestacija inače trebala održati- kazala je za Fenu organizatorica manifestacije Marija Vukoja.

Dodala je kako je ovogodišnje izdanje revijalnog karaktera, bez žirija.

-Na manifestaciji će sudjelovati višegodišnji dosadašnji pobjednici te oni koji su osvajali ostale nagrade. Svi sudionici će biti nagrađeni prigodnim poklonima kao znak zahvale za sudjelovanje pod ovakvim uvjetima - pojasnila je organizatorica.

Istaknula je kako se nada da će se situacija u budućnosti stabilizirati te kako će iduće godine ponovno održati manifestaciju na način kako je to bilo i ranije.

Svake godine, druge subote u studenom održava se spomenuta manifestacija. Prvo natjecanje manifestacije "Dobro slaži i ostani živ", bilo je 2003. godine

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu