Stranačke aktivnosti     | 03.11.2020. 13:51 |

Saopćenje za javnost DNS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić, razgovaraće sutra (srijeda, 04.11.2020.) kandidatima za odbornike i građanima grada Doboj i opština Teslić, Prnjavor i Laktaši.

Razgovor sa kandidatima za odbornike i građanima grada Doboj biće upriličeno na štandu Demokratskog narodnog saveza (ulica Svetog Save, Doboj) sa početkom u 13:00 časova!

Razgovor sa kandidatima za odbornike i građanima opštine Teslić biće upriličeno na štandu Demokratskog narodnog saveza, kod kružnog toka (ulica Svetog Save, Teslić) sa početkom u 15:00 časova!

Razgovor sa kandidatima za odbornike i građanima opštine Prnjavor biće upriličeno na štandu Demokratskog narodnog saveza na Trgu srpskih boraca sa početkom u 18:00 časova!

Razgovor sa kandidatima za odbornike i građanima opštine Laktaši biće upriličeno na štandu Demokratskog narodnog saveza na gradskom trgu u Laktašima sa početkom u 20:00 časova!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel