Stranačke aktivnosti     | 01.11.2020. 14:14 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Vukanović: Pobjeda Draška Stanivukovića uvod u veliku narodnu pobjedu 2022. godine

Poslanik u Klubu SDS Nebojša Vukanović pružio je danas podršku Drašku Stanivukoviću, kandidatu za gradonačelnika Banja Luke i odborničkoj listi Srpske demokratske stranke u Banja Luci.

„Draškova pobjeda u Banja Luci je važna za konačnu pobjedu opozicije 2022. godine. Energija koju Draško Stanivuković donosi je garancija da će 15. novembra odnijeti pobjedu nad svojim protivkandidatom“ – istakao je Vukanović.

Poslanik u Klubu SDS je naglasio da je pored pobjede Draška Stanivukovića važno da i opozicione odborničke liste ostvare dobre izborne rezultate koje će garantovati da Draško Stanivuković napravi stabilnu i iskrenu većinu u banjalučkom paralementu.

„Lista Srpske demokratske stranke za skupštinu grada Banja Luka ima mnoštvo kvalitetnih, odlučnih i obrazovanih ljudi i uspjeh liste SDS-a je garancija da će pobjedu Draška Stanivukovića pratiti i stabilna odbornička većina u Skupštini grada Banja Luka“ – kazao je Vukanović.

Nakon izjava za medije Nebojša Vukanović i Draško Stanivuković razgovarali su sa građanima Banja Luka okupljenim na Trgu Krajina i naglasili da je podrška koju svakodnevno dobijaju od građana znak ispravnosti politike koju već dvije godine vode iz poslaničkih klupa.

Sektor za politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu