Stranačke aktivnosti     | 29.10.2020. 13:31 |

Priopćenje za javnost HS-a BiH

FENA Saopćenje

Hrvatska stranka, dana 28.10.2020., održala je sjednicu Predsjedništva stranke na kojoj je izvršena analiza dosadašnjeg toka izborne kampanje a posebno dijela koji se odnosi na HS BiH. Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i odlukama nadležnih Hrvatska stranka će se ponašati krajnje odgovorno tako da neće biti javnih skupova a promidžbu ćemo nastaviti putem društvenih mreža.

Postoje ozbiljni špekulacija u dogovorene izborne krađe. Uočeni su pomaci i napredak u provedbi izbora te je evidentno da Središnje izborno povjerenstvo poduzima, u granicama svojih mogućnosti, sve kako bi se vratilo povjerenje u izborni proces. Na žalost još uvije postoji veliko ne povjerenje a Hrvatska stranka će se i dalje zalagati za uvođenje novih tehnologija u izborni proces kako bi se spriječile krađe glasova.

U posljednje vrijeme, a zbog uočenih nepravilnosti u dopisnom glasanju, sve se više čuju zahtjevi da se ukine dopisno glasanje. Hrvatska stranka je protiv ukidanja dopisnog glasanja, smatramo da bi to najviše naštetilo Hrvatima kao najmalobrojnijem konstitutivnom narodu. Da, jesmo za izmjene i promjene koje će bolje regulirati ovaj proces te spriječiti krađu glasova ali zbog velikog broja naših građana koji žive u dijaspori dopisno glasovanje mora ostati, zaključak je članova predsjedništva stranke.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'