Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost HSP-a BiH

Saopćenje

Mostar, 18 listopad. 2020. godine.

Priopćenje za javnost

Nećemo dopustiti da Posavina služi za razna potkusurivanja

Predsjednik Hrvatske stranke prava BiH  Nikola Raguž obišao je tri Posavske  općine Odžak, Domaljevac i Orašje te tako započeo službenu izbornu kampanju. Ovim simboličnim činom želio je naglasiti važnost Posavine  za Hrvatsku stranku prava BiH. Predsjednik HSP BiH u sklopu posjete je održao sastanke sa predstavnicima HSP BiH , kandidatima na listama  te sa kandidatom za načelnika Hrvatske koalicije za Odžak, kojeg podržaje HSP BiH Dragom Zečevićem.

Siguran sam u izvrstan rezultat HSP BiH na prdstojećim lokalnim izborima u Županiji Posavskoj.

Hrvatska stranka prava BiH sa posebnom pažnjom gleda na Posavinu i nećemo dopustit da Posavina služi za razna potkusurivanja i skupljanja jeftinih političkih bodova. Naša je dužnost i obveza boriti se za ovu županiju i bolje našem narodu te za našu djedovinu u Posavini. Ova županija kao i  hrvatski narod u njoj podnjeli su ogromnu žrtvu i to ne smijemo nikad zaboraviti istaknuo je predsjednik Nikola Raguž.

Predsjednik HSP BiH

Nikola Raguž                                                                                      

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.