Stranačke aktivnosti     | 13.10.2020. 16:37 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Čović u Živinicama – Posjet župi sv. Ivana Krstitelja i sastanak s GO HDZ BiH Živinice

Obilazak i posjet Tuzlanskoj županiji, predsjednik Čović završio je posjetom Živinicama i obilaskom župe sv. Ivana Krstitelja te sastankom s GO HDZ BiH Živinice.

Predsjednik GO HDZ BiH Živinice, Božo Antunović upoznao je predsjednika Čovića s pripremama za predstojeće lokalne izbore i aktivnosti koje GO HDZ BiH provodi. Na sastanku je naznačena važnost ovih lokalnih izbora kao i okupljenost hrvatskog naroda na prostoru Živinica oko HDZ BiH i HNS-a kao jedinu političku opciju koja se istinski bori za njihove interese. Na sastanku je i predstavljena ideja i planovi izrade monografije „Živinički sokolovi“ koja bi obuhvatila povijesne i kulturne znamenitosti Hrvata živiničkog kraja.

U sklopu ove posjete predsjednik Čović susreo se i sa župnikom Crkve sv. Ivana Krstitelja, vlč. Bonom Tomićem koji je izdvojio važnost očuvanja hrvatskog identiteta na ovim prostorima i osvrnuo se na sveukupan položaj hrvatskog naroda na prostoru Tuzlanske županije.

Predsjednik Čović istaknuo je koliko je važnost zajedništva ključna na ovim prostorima u očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta Hrvata. Također, predsjednik Čović izdvojio je nužnost uključivanja viših razina koji će u svakom smislu pomoći strateške i infrastrukturne projekte Hrvata u Živinicama i Tuzlanske županije.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu