Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SDS

Saopćenje

GO SDS Bijeljina: Umjesto priznanja Dodik je od Bijeljine trebao dobiti tužbu

Zbog dugogodišnje blokade grada Bijeljine u kojoj su, po priznanju gradonačelnika Miće Mićića, republičke vlasti držale naš grad, predsjednik SNSD je umjesto najvišeg priznanja od Grada trebao dobiti tužbu, poručili su iz Gradskog odbora SDS Bijeljina.

Kažu da se postavlja opravdano pitanje na šta su do sada republičke vlasti trošile sredstva poreskih obveznika iz Bijeljine i zbog čega je realizacija razvojnih projekata uslovljena, promjenom stranačke knjižice bilo kojeg pojedinca.

„Ako govorimo o zaslugama za Bijeljinu Dodik bi trebao biti posljednja osoba na svijetu kojem bi naš grad trebao uručiti bilo kakvo priznanje“, poručili su iz GO SDS Bijeljina.

Oni su pozvali Mićića da se prestane javno ponižavati jer zbog njega i grad Bijeljina postaje predmet ismijavanja.

„Svjedoci smo očajničkih pokušaja dodvoravanja Mićića svom šefu koja su prešla sve granice ukusa. Svima je jasno da je Mićić zbog materijalnog interesa bio spreman pogaziti lično dostojanstvo, ali to mu ne daje pravo da gazi dostojanstvo građana Bijeljine“, kažu u GO SDS Bijeljina.

Mićića su pozvali da se u ovo malo vremena, koje je mu je preostalo u fotelji gradonačelnika, uzdrži od javnih poniženja, jer ona nanose štetu cijelom gradu.

Gradski odbor SDS Bijeljina

SDS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.