Servisne informacije     | 23.09.2020. 15:13 |

U BiH sutra umjereno oblačno, mogući lokalni pljuskovi u Hercegovini

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. septembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno su mogući lokalni pljuskovi, uglavnom na području Hercegovine, rijeđe u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu BiH do 18 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 22 i 27 stepeni. 

U Sarajevu će biti djelomično vedro. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 13, a najviša dnevna temperatura zraka oko 25 stepeni. 

U BiH je danas bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Širom BiH su registrovani lokalni pljuskovi i slaba grmljavina. Jačih pljuskova s grmljavinom je bilo na jugu i jugoistoku Hercegovine.  

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 8, Trebinje 16, Ivan-sedlo i Livno 17, Bugojno 18, Sokolac 19, Jajce 21, Zenica 22, Bihać, Gradačac, Sarajevo i Srebrenica 23, Mostar i Stolac 24, Neum i Tuzla 25, Banja Luka, Grude, Prijedor, Sanski Most i Zvornik 26, te Bijeljina 28 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo