Stranačke aktivnosti     | 03.09.2020. 16:30 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Pozivamo Vas na press konferenciju povodom fizičkog napada na našeg člana i kandidata za vijećnika Općine Ilidža, na kojoj ćemo iznijeti sve detalje o ovom napadu koji se desio prije nekoliko dana.

Kao odgovorna politička partija koja po prvi put pretenduje da postane dio vlasti i promoviše nove ideje i rješenja na lokalnom nivou, smatramo neprimjerenim i nedopustivim da fizički obračun bude način da se pokaže neslaganje sa određenom političkom idejom.
Ukoliko je ovo način da se i prije zvaničnog početka predizborne kampanje pokaže i nametne model zastrašivanja, poručujemo da Platforma za progres neće učestvovati u takvoj igri, već će još više ohrabriti svoje kandidate i kandidatkinje da uzmu učešća na predstojećim Lokalnim izborima.

Pres konferencija će se održati sutra (petak) 04.09.2020. u 11:00 sati u Centralnom uredu Platforme za porgres u ulici Hiseta 1.

Na press konferenciji će govoriti Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres, Jasmina Vranjača, predsjednica OO Ilidža Platforme za progres i Drago Đorđić, predsjednik Regionalnog odbora Bosna.

Pored iznošenja detalja o napadu, govorićemo i o razlogu zašto se naš kandidat koji je bio napadnut, odlučio da ne govori na press konferenciji. Bez obzira na njegovo odsustvo, Platforma na ovaj način želi da zaštiti svog člana i pošalje jasnu poruku javnosti.

Zbog važnosti poruke koju želimo prenijeti javnosti, ljubazno vas molimo da pripremite ekipu koja će pratiti našu press konferenciju.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu