Servisne informacije     | 31.08.2020. 11:35 |

Do kraja dana naoblačenje, uz kišu pljuskove i grmljavinu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31. augusta (FENA) - Na istoku Bosne i u Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom dana. U ostatku BiH pretežno oblačno.

Kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a poslijepodne ili u večernjim satima u većini područja. Obilnije padavine u Krajini i dijelovima centralne Bosne. Vjetar slab do umjeren, u većem dijelu Bosne sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni.

Dnevna temperatura od 24 do 30, na istoku i sjeveroistoku Bosne do 32. U Hercegovini dnevna temperatura zraka od 30 do 34 stepena.

Na sjeveru i sjeverozapadu Bosne prijepodne je bilo oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostatku BiH bilo je pretežno sunčano.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 16, Drvar 20, Bugojno i Sanski Most 21, Banja Luka, Bihać i Ivan-sedlo 22,  Zenica 24, Doboj 25, Gradačac, Livno, Sokolac i Zvornik 26, Srebrenica, Tuzla 28, Sarajevo 29, Trebinje 30, Mostar, Neum i Široki Brijeg 31 i Grude 32 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu