Stranačke aktivnosti     | 17.06.2020. 12:19 |

Saopćenje za javnost OO Stranke demokratske akcije Novi Grad Sarajevo

FENA Saopćenje

U cilju potpunog informisanja javnosti, Općinska organizacija SDA Novi Grad Sarajevo upućuje demant na tekst Avde Avdića objavljen u „Oslobođenju“, u kojem se navodi da je vijećnik Stranke za BiH, Hasan Hodžić, uspostavio saradnju sa Općinskom organizacijom SDA Novi Grad Sarajevo.

Hasanu Hodžiću je ovo treći mandat u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo. Oni koji su upoznati sa njegovim poličkim angažmanom znaju koliko je Hasan Hodžić političkih opcija promijenio, i da, bez obzira na to ispred koje stranke participira, samostalno djeluje.

Insinuacije koje se plasiraju sa ciljem diskreditovanja Općinske organizacije SDA Novi Grad Sarajevo su krajnje zlonamjerne i nedopustive.

Vjerujući da se mediji i njihovi novinari, kako to postulati profesije nalažu, oslanjaju na činjenične izvore, pozivamo autora teksta da objavi dokument i dokaže saradnju između Općinske organizacije SDA Novi Grad Sarajevo i Hasana Hodžića.

S druge strane, uzme li se u obzir da je „Oslobođenje“ proteklih dana krenulo sa objavljivanjem političkih stavova Asima Sarajlića u bezuspješnom pokušaju njegove socijalne rehabilitacije, nije teško naslutiti kakve manire u radu ovih novina i portala je sa sobom donio Avdo Avdić, koji je zbog bliskih kontakata sa određenim pojedincima iz političkog i obavještajnog miljea, nedavno otjeran sa portala „Žurnal“ te nas ne čudi da se i ovaj put njegova grupa mota oko Općinske organizacije  SDA  Novi Grad Sarajevo tražeći sve ono čega u svojim avlijama i kućama imaju u izobilju.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost OO SDA Novi Grad Sarajevo

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu