Bosna i Hercegovina     | 15.04.2020. 17:05 |

Za nanošenje teških tjelesnih ozljeda dobili po šest mjeseci zatvora

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. travnja (FENA) - Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a u srijedu je zaključilo Nagodbu o priznanju krivnje s optuženicima Dejanom Ahmetovićem (1989.), Željkom Sejdovićem (1998.) i Ahmedom Sejdovićem (1995.) koju je Općinski sud u Mostaru prihvatio i istog dana im izrekao osuđujuću prvostupanjsku presudu kojom ih je oglasio krivim za nanošenja teških tjelesnih ozljeda te im izrekao kaznu zatvora u trajanju od po šest mjeseci.

Optuženicima je u kaznu zatvora uračunato vrijeme provedeno u pritvoru, počev od 16. ožujka ove godine, priopćeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Također, Općinski sud u Mostaru je svim optuženicima produljio pritvor, koji će, kako su naveli, trajati do upućivanja optuženika na izdržavanje kazne zatvora, a najdulje devet mjeseci.

Naime, trojici optuženika se optužnicom Tužiteljstva stavljalo na teret da su 16. ožujka ove godine oko 21 sat u ulici Mostarskog bataljona b.b. u Mostaru ušli u poslovni prostor u kojem se nalazio oštećeni O. T.

 Prvooptuženi Dejan Ahmetović udario je nogom u staklo na ulaznim vratima navedenog prostora, razbio ga te otključao ulazna vrata, a potom su sva trojica ušla u unutrašnjost poslovnog prostora te šakama i nogama, koristeći pri tome i metalni bokser, udarali oštećenog u predjelu glave i stomaka, uslijed čega je oštećeni zadobio tešku tjelesnu ozljedu u vidu prijeloma donje čeljusti, navodi se u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel