Bosna i Hercegovina     | 01.04.2020. 14:25 |

Spriječeno krijumčarenje 30.000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. travnja (FENA) - Policijski službenici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH, u sklopu sprječavanja nezakonitih aktivnosti kojima se nanosi šteta proračunu BiH, spriječili su četiri osumnjičene osobe u krijumčarenju najmanje 30.000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH.

Policijski službenici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH, zajedno s policijskim službenicima PPK TU Istok i PGP Hum, pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, u graničnom pojasu na području Foče dokumentirali su kako četiri osobe sudjeluju u krijumčarenju najmanje 30.000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH, izbjegavajući mjere carinske kontrole, čime je nanesena šteta proračunima BiH u većem novčanom iznosu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Tijekom dana obavit će se pretresi većeg broja objekata koje koriste osumnjičene osobe, u cilju pronalaženja predmeta koji potiču iz izvršenja navedenih kaznenih djela, kao i predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Navedene aktivnosti predstavljaju kontinuiran rad Granične policije BiH na sprječavanju nezakonitih aktivnosti kojima se nanosi šteta proračunima BiH, dodaje se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Državljanin Turske lišen slobode zbog krijumčarenja 22 stranih državljana

Sastanak ravnatelja Granične policije BiH sa šefom Odjela za vladavinu prava EU u BiH

Ravnatelj Granične policije BiH u studijskom posjetu Španjolskoj

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel