Najave     | 24.02.2020. 15:29 |

Svečana akademije povodom institucionalne akreditacije SUM-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. veljače (FENA) - Sveučilište u Mostaru uspješno je prošlo postupak institucionalne akreditacije te će tim povodom biti održana svečana akademija u srijedu, 26. veljače s početkom u 12.00 sati na Medicinskom fakultetu SUM-a.

 Povjerenstvo je posjetilo Sveučilište 22. i 23.  listopada 2019. te je, na temelju analize dostavljenog Samoevaluacijskog izvješća Sveučilišta iz 2018. za razdoblje 2014/15-2017/18, priložene dokumentacije, ostalih dostupnih podataka i razgovora s relevantnim predstavnicima Sveučilišta, studenata i društvene zajednice, zaključilo da je rad Sveučilišta u Mostaru u cjelini usklađen s kriterijima definiranim u Odluci o kriterijima za akreditaciju visokoškolskih ustanova u BiH.

U skladu s Mišljenjem Povjerenstva, Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvalitete BiH uputila je nadležnom Ministarstvu Preporuku za akreditaciju Sveučilišta u Mostaru, u skladu s kojom je nadležno Ministarstvo izdalo Rješenje o institucionalnoj akreditaciji Sveučilišta u Mostaru, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću mostarskog sveučilišta. 

 

 

 

 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel