Stranačke aktivnosti     | 27.01.2020. 18:21 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno dr. Draganom Čovićem na sastanku s Donaldom Tuskom

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik HDZ-a BiH predvodio je izaslanstvo HDZ-a BiH na sastanku s predsjednikom Europske pučke stranke (EPP) Donaldom Tuskom.

Dužnosnici su prilikom sastanka govorili o odličnoj suradnji, trenutnoj političkoj situaciji, izbornom zakonodavstvu i kandidatskom statusu BiH.

Dr. Dragan Čović istaknuo je pozitivne procese u Bosni i Hercegovini, poput uspostave Vijeća Ministara BiH, naglašavajući da su stabilni politički odnosi i zaštita jednakopravnosti kroz izmjene Izbornog zakona ključni za BiH i njezine žitelje. Izmjene izbornog zakonodavstva omogućit će legitimno predstavljanje nezavisne političke volje konstitutivnih naroda na svim razinama vlasti i održavanje izbora u Gradu Mostaru.

Dr. Čović je naglasio kako su hrvatski politički predstavnici ustrajno i snažno opredijeljeni za članstvo BiH u EU, ispunjavanje reformskih procesa, jačanje vladavine prava, socio-ekonomsko osnaživanje i europsku BiH.

Na sastanku je iskazana potpuna posvećenost europskom putu BiH, partnerstvu unutar najsnažnije europske političke obitelji i daljnjoj suradnji.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel