Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar

Saopćenje

Članovi Predsjedništva Gradskog odbora Marinović i Lončar na sastanku s talijanskim veleposlanikom u BiH Nicolom Minasijem

 Veleposlanik Italije u Bosni i Hercegovini, njegova ekselencija Nicola Minasi, u današnjoj posjeti Mostaru, sastao se s članovima Predsjedništva Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, Vlatkom Marinovićem, članom Pregovaračkog tima Gradskoga odbora, i Igorom Lončarom, političkim tajnikom Gradskoga odbora.

 U ugodnom razgovoru u kojem je bilo riječi o aktualnim političkim i društvenim temama, gosp. Nicola Minasi je najviše zanimanja posvetio pregovaračkom procesu vezanom za nužne izmjene izbornih pravila za Grad Mostar u okviru Izbornoga zakona BiH, uz naglasak na trenutne rezultate procesa, ispregovarane modele A i B izbornih pravila, te planove u tom pravcu za iduću 2020. godinu.

 Veleposlanik Minasi se zahvalio na prijemu, kao i na detaljnom pojašnjenju političkih i društvenih prioriteta iz perspektive Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, poručivši na kraju da iskreno cijeni napore i očekuje uskoro novi susret.

 

Odjel za informiranje GO HDZ-a BiH Mostar

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.