Najave     | 11.12.2019. 11:10 |

IMEP-ova komedija 'Misija moguće' u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. prosinca (FENA) - IMEP-ova komedija "Misija moguće" bit će odigrana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u četvrtak, 12.prosinca, s početkom u 19 sati.

U predstavi igraju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko, a ulaz je besplatan.

U komediji "Misija moguće" glumci na duhovit način pokazuju kako često budemo zavedeni trivijalnim pitanjima dok pored nas prolazi život i tako sve do pred kraj predstave kada se dogodi zaokret, priopćeno je iz IMEP-a.

IMEP - Program osnaživanja nezavisnih medija je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH, jačanjem održivosti medija, podizanjem kvalitete medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne potpore medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor kao nezavisnih medijskih glasova u BiH.

Taj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari, za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara - javni poziv je stalno otvoren, a više detalja kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja nalaze se na imep.ba ili na facebooku na objavi.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Održana komemoracija za Ivana Ovčara, prvog ravnatelja HNK Mostar

"Staklena menažerija" na 31. Festivalu glumca

Bogat travanjski program u HNK Mostar

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel