Regija     | 19.11.2019. 11:50 |

Predao se vrlički bankar

FENA Agencije

SPLIT, 19. studenoga (FENA) - Vrlički bankar, koji je prije nekoliko dana pronevjerio 11,5 milijuna kuna iz OTP banke i navodno pobjegao u BiH, predao se utorak oko 9 sati splitskoj policiji.

Hina navodi da je Srđan Djaković (59) jutros došao do zgrade Policijske uprave splitsko-dalmatinske gdje se predao, no još se ne zna je li sa sobom ponio novac koji je uzeo iz banke. U policiji su potvrdili da je bankar uhićen te da se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Bankar koji je u OTP banci u Vrlici radio kao voditelj poslovnice koja je pred zatvaranjem, prije sedam dana je navodno naručio veću svotu novca u gotovini nakon čega je nestao.

U početku su njegove kolege mislile da je otet, no nakon što je otvoren trezor banke shvatili su zašto je nestao. Policija je odmah nakon otkrića pronevjere krenula u potragu za bjeguncem s novcem, no do jutros nisu imali rezultata.

Je li odbjegli bankar pregovarao s nekim o svojoj predaji i s kim točno još uvijek se ne zna, kao ni to koji mu je bio motiv da počini takvo kazneno djelo.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Isusovačka služba za izbjeglice upozorila na probleme stranih radnika u Hrvatskoj

Plenković: Rafalei će idućih 40-ak godina štititi hrvatsko nebo

Zagreb dobitnik zlatne nagrade za Europsku prijestolnicu inkluzije i raznolikosti

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu