Kultura     | 15.11.2019. 14:46 |

Promovirani diplomanti Teološko-katehetskog instituta u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. studenoga (FENA) - U sklopu proslave Dana Teološko-katehetskoga instituta u Mostaru, u petak je u Katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru promovirano trinaest diplomanata te visokoškolske ustanove, i to dvoje prvostupnika i jedanaest magistara religijske pedagogije i katehetike.

 Savjetnik predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Darko Juka, poručio je tijekom svog obraćanja prisutnima kako županijska vlada na osobit način poima i pomaže rad Instituta, priopćila je Vlada HNŽ-a.

 "Ova cijenjena ustanova, koja je sastavnica Katoličkog bogoslovnog fakulteta iz Sarajeva, spaja i prožima duhovnu dimenziju s onom akademskom, znanstvenom. Usudio bih se kazati, obje su od vitalnog značaja za svaki pa tako i za naš narod. Zato ne treba čuditi što Institut u svojemu djelovanju i poslanju ima potporu naše vlade", kazao je Juka i uz čestiku, diplomantima zaželio uspješan životni put, na tragu vrijednosti koje su ponijeli i s tog studija.

 Svečanosti proslave i promocije prethodila je sveta misa koju je predslavio mons. dr. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski i trajni upravitelj trebinjsko-mrkanski, navodi se u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel