Bosna i Hercegovina     | 16.10.2019. 11:01 |

Bešlić: JICA pomogla razvoju i poboljšanju mostarskog sporta

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. listopada (FENA) - Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić primio je u srijedu u svome uredu koordinatoricu projekta za izgradnju povjerenja putem tjelesnog odgoja u Bosni i Hercegovini Tsui Yasuko.

Kako su izvijestili iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara, koordinatorica Yasuko upoznala je Bešlića s aktivnostima koje su Japanska agencija za međunarodnu suradnju (JICA) i Sportski savez Grada Mostara proveli u proteklom razdoblju.

Istaknula je kako su organizirali 33 sportsko-obrazovne aktivnosti, izrazivši pritom nadu da će nastaviti i proširiti dosadašnju dobru suradnju u cilju boljeg i zdravijeg društva.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na potpori i što je JICA izabrala Grad Mostar i Sportski savez tog grada za suradnju te svojim znanjem i iskustvom pomogla razvoju i poboljšanju mostarskog sporta.

Inače, JICA je razvojna institucija Vlade Japana s više od 90 predstavništava diljem svijeta, a osnovni cilj joj je da kroz prijenos znanja i vještina pomaže društveno-ekonomski razvoj država u tranziciji, navodi se u izvješću.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel