Sport     | 10.09.2019. 14:30 |

Japan poklonio kimona mostarskim judo klubovima

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. rujna (FENA) - U prostorijama Sportskoga saveza Grada Mostara u utorak je upriličena dodjela poklon kimona za judo klubove s područja Mostara koja su dar NPO  "Solidarnost Međunarodne Judo Edukacije" iz Japana.

U sklopu suradnje Japanske agencije za međunarodnu saradnju – JICA i Sportskoga saveza, treneri iz Mostara uzeli su učešće na judo edukaciji u Japanu, a sredinom veljače organiziran je i seminar za judo trenere u suradnji s Judo savezom BiH.

Na seminaru je sudjelovalo 50 trenera iz klubova s područja BiH, a seminar je vodio profesor Kenji Mitsumoto (kodokan, majstor judoa, crni pojas 7.dan), inozemni predavač NPO "Solidarnost Međunarodne Judo Edukacije”, član judo saveza Japana , bivši profesor Odsjeka za tjelesni odgoj Tokai Univerziteta i judo trener na Tokai Univerzitetu.

Kimona je uime agencije JICE uručila koordinatorica JICA projekta Tsuji Yasuko, a preuzeli su ih predstavnici JK Mostar, JK Hercegovac, JK Borsa i JK Neretva, priopćeno je iz mostarskog Sportskoga saveza.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel