Bosna i Hercegovina     | 06.09.2019. 14:28 |

Mostar domaćin Sajma 'Good life'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. septembra (FENA) - Sajam za poboljšanje kvalitete života "Good life" bit će održan 5. i 6. oktobra, na platou Mepas Malla u Mostaru uz gostovanje brojnih uspješnih i poznatih osoba iz javnog i sportskog života.

Sajam se održava u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije Primera, a svojom programskom i izložbenom ponudom koncipiran je na način da promiče kulturu zdravog življenja - treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

Osim izložbeno/prodajnog dijela, sajam nudi i bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, oralne higijene, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga...

Organizatori ističu kako je Good life u dvije godine postojanja ugostio više poznatih osoba iz regije te da gostiju neće manjkati ni ove godine.

Između ostalih, aktivni medijski umirovljenik Goran Milić održat će dva predavanja, i to jedno o putovanjima uz
prikazivanje svojih reportaža, a drugo o medijima, dok će hrvatski pisac i sociolog Bruno Šimleša prirediti promociju svojih knjiga, koje će posjetioci moći kupiti po promotivnim cijenama, saopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel