Bosna i Hercegovina     | 02.09.2019. 13:16 |

Savjetnica Grada Mostara posjetila osnovne škole

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. rujna (FENA) - U povodu početka nove školske godine, danas je glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina sa suradnicima posjetila Osnovnu školu Petra Bakule i Osnovnu školu Mustafa Ejubović Šejh Jujo- Područnu školu na Tekiji.

Tim povodom, glavna savjetnica Grada Mostara svim učenicima i nastavnom osoblju poželjela je sretan početak nove školske godine, napose onima koji su ove godine krenuli u prvi razred.

"Kao glavna savjetnica Grada Mostara i uime gradonačelnika želim naglasiti kako će Grad Mostar i sve njene službe učiniti sve što je u našoj moći i kompetenciji kako bi svi učenici i učenici imali kvalitetne i primjerene vremenu uvjete za nastavu i učenje, a njihove učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici te profesori i profesorice imali primjeren status i uvjete za kvalitetnije odgajanje i educiranje učenika i učenica", kazala je Komadina.

Sretan početak nove školske godine poželjela je i roditeljima.

"Vaša je uloga najvažnija, jer samo u suradnji i međusobnom razumijevanju roditelja i učitelja, nastavnika i profesora, možemo doći do zajedničkog cilja, a on je odgoj i obrazovanja naše djece", poručila je Komadina.

Iz Grada Mostara podsjetili su kako je u prvi razred osnovnih škola na području Mostara, odnosno u 24 osnovne škole kojima je Grad Mostar osnivač, u školskoj 2019./2020. godini upisano 934 učenika i učenica, dok je u prve razrede srednjih škola u Gradu Mostaru, odnosno u 19 srednjih škola čiji je osnivač Grad Mostar, upisano njih ukupno 1.189.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel