Stranačke aktivnosti     | 27.08.2019. 18:00 |

Izjava predsjednika Građanskog saveza Nihada Čolpe

FENA Saopćenje

Izjava predsjednika Građanskog saveza Nihada Čolpe povodom najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da se entitet RS može povući iz OS BiH, VSTV i UIO.

Čolpa: Dodikove prijetnje više se ozbiljno ne shvataju ni u Laktašima

Građani su siti Dodikovih prijetnji koje dolaze nakon njegovih političkih poraza. Dodik se grdno vara ako misli da će tuđa djeca plaćati njegove političke cehove. Takva vremena u BiH su prošlost. Nisu građani krivi što su Dodik, Špirić i Radmanović godinama bili lideri NATO integracija BiH, da bi nakon toga odlučili da promijene svoj politički pravac, kao i da svoje milione ostave u ruske banke. Dodik treba da zna da nas u BiH ne zanima što će Dodik ostati bez para ako se zamjeri Rusiji niti želimo da mi ispaštamo zbog toga.

Uvjeren sam da Srbi kao i svi ostali narodi i građani u BiH žele da im djeca sretno žive u normalnoj državi čija je svakodnevnica pošteđena igrokaza kakve nam već godinama plasiraju Dodik i razni dodici.
Ukoliko toga postane svjestan i sam Dodik, utoliko će postojati i šanse da njegova budućnost bude nekoliko nijansi svjetlija od crnila kojim je bh. društvo zavila njegova politika.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

GS - Osuđujemo HDZ-ov pokušaj 'putinizacije' javnog servisa

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu