Stranačke aktivnosti     | 27.08.2019. 13:26 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

Predsjednik Čović održao sastanak s izaslanstvom Udruge poslodavaca Federacije BiH

 

Osiguravanje povoljnijih uvjeta poslovanja, privlačenje više investicija, uvođenje novih tehnologija i otvaranje novih radnih mjesta samo su neke od tema koje je izaslanstvo Udruge poslodavaca Federacije BiH danas prezentiralo u razgovoru s predsjednikom HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Draganom Čovićem.

Na održanom sastanku također je razgovarano o konferenciji „Inicijativa 20+5+6“, koju Udruga poslodavaca FBiH organizira početkom rujna, te o izmjenama, dopunama i novim zakonskim rješenjima koje je vodstvo Udruge uputilo prema Vladi i Parlamentu FBiH.

Izaslanstvo Udruge poslodavaca Federacije BiH predvodio je Adnan Smailbegović, predsjednik Udruge.

Udruga poslodavaca Federacije BiH sa svojim partnerima organizira konferenciju „Inicijativa 20+5+6 - Stanje i perspektive razvoja gospodarstva“, 04. rujna 2019. godine u Mostaru. Konferecija se odvija pod pokroviteljstvom Izaslanstva Europske unije u BiH.

Sudjelovanjem više od 200 gospodarstvenika na konferenciji, uz dijalog s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti, izaslanstvo Udruge poslodavaca Federacije BiH očekuje pozitivan ishod te približavanje stavova vezano uz probleme s kojima se susreću poslodavci u Federaciji BiH.

“Inicijativa 20+5+6”, kako je naglašeno, govori o setu izmjena i dopuna ili novih zakonskih rješenja koje je Udruga poslodavaca FBiH pripremila u suradnji sa stručnjacima i dostavila Vladi i Parlamentu FBiH. Inicijativa govori o snažnom angažmanu za izmjene određenih zakona kako bi se rasteretilo gospodarstvo, otvorile mogućnosti za povećanje plaća i zapošljavanje novih radnika.

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović podržao je poslodavce te nastojanja koja se provode kako bi se rasteretilo gospodarstvo, ali i pružila prilika za otvaranje novih radnih mjesta te stvaralo pozitivno ozračje za sve gospodarstvenike.  

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel