Najave     | 19.06.2019. 14:35 |

Međunarodni Kongres o debljini u petak u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 19. lipnja (FENA) - Drugi BiH Kongres o debljini s međunarodnim sudjelovanjem i 8. simpozij "Novosti u gastroentereologiji", na kojima se očekuje dolazak eminentnih stručnjaka iz cijelog svijeta, održat će se od 21. do 23. lipnja, u hotelu Mepas u Mostaru.

Stručnjaci će na kongresu kroz zanimljiva predavanja iznijeti najnovija saznanja u pristupu i liječenju bolesti debljine, a poseban fokus bit će na primarnoj prevenciji, ulozi obiteljskog liječnika i promociji zdravih stilova života.

Sudjelovat će endokrinolozi, gastroenterolozi, obiteljski liječnici, psihijatri, nutricionisti, kineziolozi, anesteziolozi i kirurzi, a svečanost u povodu početka Kongresa, na kojoj će osim liječnika nazočiti i mnogi uglednici iz političkog i društvenog života BiH, održat će se u petak, 21. lipnja u dvorani Queen hotela Mepas, s početkom u 20 sati.

Organizatori događaja su Udruga "Društvo za debljinu" u BiH, Asocijacija gastroenterologa i hepatologa BiH, Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar.

Konferencija za medije bit će upriličena prije svečanog početka Kongresa u petak, 21. lipnja, s početkom u 19.30 sati, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel