Najave     | 28.05.2019. 09:50 |

Međunarodni Sajam privrede, prehrane i turizma 'Dani trešnje' uskoro u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. svibnja (FENA) - Međunarodni sajam privrede, prehrane i turizma "Dani trešnje" sedamnaestu godinu zaredom održat će se u Mostaru od 19. do 21. lipnja u sajamskom prostoru bivšeg TC Merkur u Vrapčićima.

Na ovoj manifestaciji izlagačima će biti omogućeno da svoju ponudu približe kupcima, a posjetiteljima upoznavanje s novim proizvodima i ostvarivanje suradnje te poslovnih ugovora.

Osim prezentacije poljoprivrednih proizvoda, oko 300 izlagača iz Albanije, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Turske i BiH imat će priliku promovirati i stare autohtone zanate zemalja iz kojih dolaze.

U okviru Sajma bit će upriličeno i nekoliko prezentacija projekata, a jedan od njih je i idejni projekt izgradnje žičare na mostarskom zimovalištu Rujište, te potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Grada Zrenjanina iz Republike Srbije.

Ovogodišnji Sajam je i humanitarnog karaktera pa će tako posjetitelji kupnjom ulaznice donirati sredstva za Centar za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales", a ujedno i sudjelovati u nagradnoj igri sponzora Međunarodnog aerodroma Tuzla i osvojiti dvije povratne karte Tuzla-Eindhoven, priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Toplo vrijeme izmamilo zmije: Mostarski vatrogasci sve češće ih izvlače iz automobila

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel