Najave     | 17.05.2019. 12:19 |

Natjecanje u sportskim igrama za osnovnoškolce

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. svibnja (FENA) - Projekt "Sportske igre kao stimulacija za povećanje fizičkih aktivnosti djece osnovnih škola Grada Mostara" bit će održan na Sportskom centru Kantarevac u Mostaru od 20. do 22. svibnja, priopćio je u petak Sportski savez Grada Mostara.

U igrama će sudjelovati 280 učenika četvrtih razreda iz ukupno 14 prijavljenih osnovnih škola, a osim sportskih natjecanja sudionici će se upoznati i s pripremanjem zdrave ishrane.

U ponedjeljak, 20. svibnja, s početkom u 9 sati natjecat će se OŠ Blagaj, OŠ Gnojnice i OŠ Petra Bakule, dok će se istog dana u 11 sati u sportskim igrama okušati OŠ Drežnica, OŠ Bijelo Polje i OŠ Ilije Jakovljevića.

U utorak, 21. svibnja, natjecat će se OŠ Cim, OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića, 4. osnovna škola i 6. osnovna škola, a u 11 sati natječu se OŠ Vrapčići, OŠ Zalik, OŠ Antuna Branka Šimića i Treća osnovna škola.

U finale će se plasirati četiri najuspješnije škole pobjednice svojih grupa, a ono će se održati u srijedu, 22. svibnja, s početkom u 9 sati.

Ovaj projekt realizirat će se u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara i pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva zdravstva u okviru projekta Smanjenje faktora rizika za zdravlje u Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel