Bosna i Hercegovina     | 25.04.2019. 15:33 |

Grad Mostar raspisao javni natječaj za izbor najljepše uređenog dvorišta

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. travnja (FENA) - Grad Mostar raspisao je i ove godine javni natječaj za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, bašte, vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora.

- Pozivaju se građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, te pravne osobe-ustanove odgojno-obrazovnog karaktera iz oblasti predškolskog i školskog obrazovanja, kao i ustanove za osobe s posebnim potrebama da se prijave za sudjelovanje u nagradnoj akciji za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, bašte, vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora - priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

 Prijave na javni natječaj potrebno je dostaviti na adresu Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Gradske uprave (Ulica braće Fejića br. 51, 88104 Mostar) putem pošte, predajom na protokolu Gradske uprave, elektronskim putem na e-mail adresu: komunala@mostar.ba ili na faks broj 036 / 505 502 najkasnije do 24. svibnja.

Gradonačelnik Mostara uručit će pobjednicima natječaja novčane nagrade (od 100 do 900 maraka) i zahvalnice 11. lipnja na svečanosti u Gradskoj vijećnici.

Sudionicima koji ne osvoje nijednu od nagrada po navedenim kategorijama, pripast će nagrade u visini koju bude dopuštao ostatak sredstava predviđenih za ovu namjenu, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Grad Mostar organizira akciju čišćenja 'malih stepenica'

Anketiranje mladih u svrhu izrade Strategije za mlade Grada Mostara

MO-Redar: Aplikacija za aktivno sudjelovanje građana u očuvanju kvalitete života u Gradu Mostaru

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana