Bosna i Hercegovina     | 12.04.2019. 11:21 |

'Olimpijada njemačkog jezika' u subotu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. travnja (FENA) - Osmo županijsko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz njemačkog jezika pod nazivom "Olimpijada njemačkog jezika - Deutscholympiade 2019.", održat će se u subotu, 13. travnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM) u 9 sati.

 Udruženje nastavnika njemačkog jezika BiH (BHDLV) - ogranak Hercegovačko-neretvanske županije, u suradnji s Goethe institutom iz Sarajeva i Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru te podršku Zavoda za školstvo Mostar, Pedagoškog zavoda Mostar i Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a organizatori su natjecanja. 

 Održava se jednom godišnje s ciljem promoviranja njemačkog jezika, buđenje natjecateljskog duha kod djece i međusobnog upoznavanja učenika iz svih škola na razini županije. Ove godine sudjeluje ukupno 44 škole s 89 učenika.

 Pobjednici idu na državno natjecanje koje će se održati u Sarajevu u organizaciji Goethe Instituta 10. i 11. svibnja 2019.

 Svečanost proglašenja i dodjele diploma najboljim učenicima bit će održana u 13.15 sati, priopćio je Ured za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta SUM-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Kreću radovi na križanju ulica kod bivšeg hotela 'Ero'

Mostarski gradonačelnik primio izaslanstvo Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata

Zamjenik ministra vanjskih poslova BiH Josip Brkić sudjelovao na prvom Mostar Security Forumu

Promo

MKF LIDER organizirao akciju pošumljavanja: Zajedno ka zelenijoj budućnosti

Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije

Tri noći nevjerovatne muzičke magije: Banja Luka Fest i ove godine uz podršku kompanije m:tel